Týn 6, Prague 1 · +420 222 310 156

Speciality z Tanduru

Tandur je indická hliněná nádoba (pec) na pečení a smažení masa, ryb a pečiv. Jídla z tanduru bývají jemně kořeněna, připravována na jogurtu s kořením. Jsou nízkokalorická a lehce stravitelná. Masa a ryby z tanduru doporučujeme s pečivem z tanduru a černou indickou čočkou.

TANDOORI JHINGA

Smažené krevety s indickým kořením... 490 Kč

MACHHI TIKKA

Rybí filety nebo celé ryby jemně kořeněny indickým kořením „adžvain“ (koprová semínka) ... 300Kč

NAWABI TANGRI KABAB

Kuřecí stehna marinovaná v koření... 300 Kč

KASTOORI MURGH KABAB

Jemný kuřecí kebab ve vaječno-zeleninovém obalu... 350 Kč

TANDOORI MURGH

Oblíbená indická specialita - kuře marinované v přípravku z jogurtu a šafránu... 300 Kč

CHICKEN SEEKH KABAB

Šťavnatý kebab z mletého kuřecího masa...360 Kč

HARA BHARA KABAB

Jemně mleté kuřecí maso se špenátem protkané jemným kořením... 360 Kč

Murgh Tikka

Grilované kuřecí kousky marinované v jogurtu a šafránu... 390 Kč

MALAI SEEKH

Šťavnatý kebab z mletého jehněčího masa... 360 Kč

Noorani Kabab

Tradiční pokrm Mughlai, šťavnatý kuřecí a jehněčí kebab z mletého masa.... 390 Kč

THE INDIAN JEWEL PLATTERS

Klenot indické kuchyně
Mísa různých druhů smaženého masa a ryb... 490 Kč
nebo smažených zelenin... 325 Kč

PANEER KABAB

Kebab z čerstvého tvarohu... 245 Kč

TANDOORI GOBI

Kořeněný květákový kebab ... 225 Kč

Ušetřete zde
10 % s vybranými
platebními kartami od RB